Generic placeholder image

Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim

Ky është një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC).

Generic placeholder image

Save the children

Ky projekt ështe implementuar nga Save the Children

Generic placeholder image

Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Sporteve (MASR)

Projekti ka mbështetjen e plotë të Ministrisë së Arsimit, Rinisë dhe Sporteve (MASR) dhe të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale(MSHMS).

Generic placeholder image

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Projekti ka mbështetjen e plotë të Ministrisë së Arsimit, Rinisë dhe Sporteve (MASR) dhe të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale(MSHMS).